Cirkulář Chytré recyklace

Konference Cirkulář Chytré recyklace

28.03.2024 16:55:18

Stabilplastik, spol. s r.o.

20 let zkušeností v oblasti materiálové recyklace plastů

Časy živých přednášek:
1
11:05 - 11:30
Patrik Luxemburk
Chytrá paleta - řešení pro udržitelnou logistiku
Záznam přednášky - Stabilplastik, spol. s r.o.

O NÁS

Společnost Stabilplastik, spol. s r.o. byla založena v roce 1997 a v současnosti je největším výrobcem a vývozcem přepravních palet z recyklovaných plastů v ČR.

Náš výrobní sortiment zahrnuje především plastové palety a svodidla. V současnosti jde většina produkce na export a palety Stabilplastiku jsou vyžadovány i v důsledku rostoucích požadavků vývozců na hygienickou nezávadnost palet, kdy u dřevěných palet je potřeba procházet poměrně složitým procesem moření a certifikací.

Od začátku své existence je naše společnost proinovativní a vybudovala si silné know-how v oblasti zpracování plastů a výroby přepravních palet.

Stabilplastik dále investuje do vývoje výrobků je schopna svým zákazníkům nabízet řešení individualizovaná jejich potřebám. Do spolupráce na vývoji jsou zapojeny přední české vysoké školy technického zaměření a specializovaná pracoviště zaměřená na využití recyklovaných plastů.

Kromě hlavního zaměření se zabýváme i výkupem a recyklací odpadních plastů, zejména polyetylénu a polypropylénu.

Jednou z hlavních výhod našich výrobků je to, že po uplynutí jejich životnosti nebo při poškození mohou být naší společností zpět odebrány k jejich následné recyklaci.

Webinář - Optimalizace logistických procesů na základě dat