Cirkulář Chytré recyklace

Konference Cirkulář Chytré recyklace

29.03.2024 09:27:01

ARMOR s.r.o.

Již bezmála 100 let jsme špičkovými odborníky na tiskové technologie.

Časy živých přednášek:
1
14:10 - 14:35
Jan Mára
Bezodpadový kancelářský tisk? Jde to!
Záznam přednášky - ARMOR s.r.o.

Armor je dnes světovou jedničkou v produkci termotransferových pásek a evropskou jedničkou v produkci inkoustových a tonerových kazet.

Armor, francouzská společnost se sídlem v Nantes a bezmála staletou tradicí a technologickými zkušenostmi, si zakládá na společensky odpovědných a trvale udržitelných výrobních postupech. V 18 zemích na 4 kontinentech pracuje v jejich 26 výrobních závodech a obchodně-logistických centrech více jak 1 850 zaměstnanců. V roce 2020 dosáhl Armor obratu 274 miliónu Eur.

Armor klade společenskou inovaci do středu svého obchodního modelu s cílem poskytnout praktická řešení různých problémů dnešní společnosti:

  • ochrana zboží a lidí zajištěním dohledatelnosti produktů (spotřební materiál pro termotransferový tisk na obaly a štítky s čárovým kódem),
  • snížení ekologické stopy inovativními a zodpovědnými spotřebními materiály,
  • zvýšení bezpečnosti, výkonu a životnosti baterií použitím proudových kolektorů En'Safe®
  • zpřístupnění solární energie co největšímu počtu lidí pomocí ultra tenké fotovoltaické fólie ASCA 3. generace


   NAŠE ZNAČKY   

 OWA 

OWA zavádí principy cirkulární ekonomiky do životního cyklu tiskových kazet.

Spuštění programu OWA znamená, že chápeme nutnost sami jednat a jít příkladem. Program OWA nejsou jen renovované tiskové kazety, ale ucelený systém služeb, garantující 100% bezodpadový tisk. Použité kazety se opět vracejí do života jako renovované kazety (po kompletní renovaci) nebo jako jiné výrobky (po 100% recyklaci).

Výhody našich kazet OWA Armor:

Průměrná úspora 30%
OWA je pro firmy zárukou, že uspoří v průměru 30% nákladů na tisk ve srovnání s používáním tzv. originálních kazet.

Garantovaná kvalita tisku
Kvalita je pro nás alfou a omegou. Jsme držiteli certifikace podle norem ISO 9001 a ISO 14001. Kvalitu výrobků kontrolujeme v celém vývojovém a výrobním cyklu. Naše kazety se navrhují a testují podle stejných mezinárodních norem, jako kazety originálních výrobců.

Ekologické řešení
Promyšlené ekologické řešení od ekologického návrhu a recyklovatelných obalů po obnovu použitých kazet v renovované, nebo jejich přeměnu na druhotné suroviny. S programem OWA tisknou Vaši zákazníci kvalitně, levně a ještě navíc šetří životní prostředí. Zapojte se do cirkulární ekonomiky i Vy!

Pod značkou OWA Armor najdete tyto produkty:

  • Tonerové kazety pro laserové tiskárny
  • Tonerové kazety pro kopírky
  • Business Inkjet
  • Velkoformátový tisk

Více na www.owa-armor.cz.

 WeCare 

Špičkové inkoustové kazety Armor jsou nyní v různých zemích prodávány pod různými značkami. Odbornost a zkušenosti, které odlišují tyto naše různé brandy, byly spojeny a rozšířeny tak, aby vytvořily novou prémiovou evropskou značku – WECARE.

Tuto naší novou značku charakterizují vlastní vývoj a výzkum spolu se širokými zárukami. V novém moderním balení najdete identický produkt jako v balení Armor.

Pod značkou WeCare nabízíme také pásky do popisovačů a štítkovačů.

 3DW 

Vysoce kvalitní filamenty pro 3D tiskárny s technologií FDM – Fused Deposition Modeling (FFF – Fused Filament Fabrication). Díky konstantnímu průměru strun 3DW (tolerance ±0,05mm) můžete naplno využívat technologické možnosti vaší tiskárny. Filamenty 3DW vyrábíme v 16ti barvách, 2 průměrech (1,75 a 2,85mm) , třech návinech (1kg, 0,5kg a 10m) a 5ti materiálech (ABS, PLA, PETG, PVA, HiPS).

 Inkanto 

Termotransferový tisk je tisková technologie ideální pro průmyslové prostředí, určená ke značení proměnných informací na etikety i přímý potisk obalů: čárové kódy, loga, expirace, šarže a další důležité údaje. Tyto informace zaručí identifikaci produktu a jeho vysledovatelnost. ARMOR je světovou jedničkou s nejlepšími zkušenostmi v celém procesu, od vývoje pigmentů, přes výrobu až po marketing termotransferových pásek pod obchodní značkou Inkanto. Díky tomu dokáže zákazníkům garantovat nejvyšší kvalitu.

Více na www.inkanto.cz.

 More 

Čisticí prostředky MORE

Čisticí prostředky MORE jsou jedny z nejkvalitnějších na našem trhu. Náš sortiment pokrývá základní potřeby všech uživatelů kancelářské techniky, ale i specializovaných servisních techniků. Od unikátní čisticí pěny na monitory či domácí televizory, až po speciální čisticí přípravky pro servery a termotransferové tiskárny.

Všechny naše čisticí prostředky jsou certifikované a šetrné k životnímu prostředí.

Fotopapíry MORE

Při tisku fotografie z dovolené, ale i firemního dokumentu je dokonalý výsledek závislý na třech základních faktorech: použitá tiskárna, použité tiskové náplně a použité tiskové médium. Jak dokáží výsledek ovlivnit nekvalitní náplně, je vcelku zřejmé, ale při dlouhodobých testech jsme byli překvapeni, jakou měrou může k neúspěchu přispět i nekvalitní fotopapír. Při výběru fotopapírů do našeho portfolia jsme podrobili přísným testům velké množství různých podkladů a zvolili takové materiály, které zaručují nejlepší kompatibilitu s našimi náplněmi, nejkvalitnější tisk a nejvěrnější barevné podání.

Více na www.more-possibilities.cz.


OWA Armor - snížení nákladů

OWA Armor - udržitelný tisk

Unikátní program OWA ARMOR

MPS od Armoru